Termeni si conditii

APLICATII SI RECOMANDARE ALTE PERSOANE PENTRU JOBURI POSTATE

Website-ul www.idoad.ro este proprietatea Societatii IDOAD PUBLICITATE S.R.L.

 1. Acceptarea serviciilor
  1. Serviciile website-ului “www.idoad.ro” (denumit in continuare “idoad.ro” sau “site-ul nostru”) sunt oferite de Societatea IDOAD PUBLICITATE S.R.L (denumita in continuare “IDO”) exclusiv persoanelor care sunt de acord cu termenii si conditiile expuse in continuare.
  2. Prin bifarea casutei “Sunt de acord cu Termenii si conditiile” va declarati acordul dvs. cu privire la prezentele conditii de utilizare ale site-ului nostru. Eventualele conditii pe care utilizatorul ar dori sa le impuna termenilor si conditiilor acestui site sunt automat excluse si nu vor fi recunoscute de catre IDO.
 1. Utilizare permisa
  1. Utilizatorul va putea vizita, insa nu va avea dreptulsa detina o copie a paginilor acestui site pentru uzul sau personal si nu va duplica, descarca, publica, modifica sau distribui in alt fel materialul de pe acest site pentru alt scop decat acela de a revizualiza informatii privind locurile de munca, pentru uz personal sau in scopul recomandari unei alte persoane. Continutul de pe acest site este proprietatea IDO si/sau a furnizorilor sai, fiind protejat de legile romane si internationale de proprietate intelectuala/copyright.
 1. Descrierea serviciilor oferite – Conditii
  1. IDO ofera – oportunitati de angajare utilizatorilor website-ului www.idoad.ro, iar  utilizatorul ce va aplica la unul sau mai multe locuri de munca postate, va furniza setul de date personale obligatorii atat ale sale sau ale unei persoane pe care doreste sa o recomande (in cazul in care utilizatorul este deja angajat IDO), prelucrarea acestora fiind efectuata de catre IDO in scopul recrutarii/angajarii pe pozitile oferite si alese de catre utilizatori.
  2. In cazul aplicatiilor care nu contin datele cu caracter personal corecte corecte ale persoanei care a completat si transmis formularul, IDO isi rezerva dreptul de a le anula/a nu lua in considerare acestesolicitari.
  3. In cazul solicitarilor care nu sunt conforme si utilizatorul sau persoana recomandata de catre utilizator nu este de acord cu specificatiile locului de munca pentru care a aplicat, programul de lucru sau remuneratia, IDO isi rezeva dreptul de a anula aceasta solicitare.
  4. In cazul tuturor solicitarilor ce nu s-au finalizat prin angajare (inclusiv cele anulate), IDO isi rezerva dreptul de a sterge toate datele cu caracter personal inregistrate, intr-un termen de maxim 24 de ore, calculat de la data transmiterii raspunsului privind solicitarea utilizatorului pentru locul de munca pentru care a aplicat.
  5. In cazul tuturor solicitarilor primate pentru oportunitatile de angajare, IDO va stoca datele cu caracter personal pentru un termen de 24 de ore pana vor fi trimise catre responsabili de angajare din cadrul IDO. Dupa aceasta perioada toate datele u caracter personae inregistrate vor fi sterse din site si sistemele IDO, intr-un termen de maxim 7 zile. In cazul in care utilizatorul sau persoana recomandata de utilizator va fi angajat(a) datele cu caracter personal vor fi stocate in conformitate obligatiile legale prevazute de legislatia muncii si cu respectarea prevederilor privind protectia datelor cu caracter personal.

Politica de confidentialitate

Va rugam consultati pagina Politica de confidentialitate IDO pentru informatii complete privind protectia datelor personale. 

Limitarea raspunderilor

IDO nu isi asuma sub nicio forma si in nici un sens raspunderea pentru continutul site-urilor care au link-uri pe www.idoad.ro sau care au orice alt tip de legatura (de ex.: sponsori, parteneri) cu site-ul nostru.

IDO nu isi asuma sub nicio forma si in nici un sens raspunderea pentru eventualele actiuni de promovare de catre terti, a oportunitatilor de angajare oferite prin intermediul www.idoad.ro.

Conditii finale

Utilizatorul are obligatia de a furniza informatii reale, exacte si corecte despre persoana sa, atunci cand acestea trebuie completate in mod obligatoriu pentru completarea formularului de aplicare la locurile de munca postate de IDO, sub rezerva excluderii din baza de date.

IDO isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment “Termenii si conditiile” fara o notificare prealabila.

IDO poate restrictiona accesul oricarui utilizator care nu respecta una din conditiile de mai sus. De asemenea, IDO poate alege in orice moment incetarea furnizarii serviciilor oferite pe site-ul www.idoad.ro.

Drepturi de proprietate intelectuala

Toate drepturile de autor, marcile si orice alte drepturi de proprietate intelectuala din toate textele, imaginile sau alte materiale de pe acest website sunt proprietatea societatii IDOAD PUBLICITATE S.R.L . sau sunt incluse cu permisiunea proprietarului de drept.

Nu este permisa reproducerea niciunei parti a acestui site pentru a fi vanduta sau distribuita in schimbul unui castig comercial si nici nu se permite modificarea sau incorporarea sa in orice alte lucrari, publicatii sau site-uri.

Marcile, logo-urile, caracterele si alte marci de serviciu (denumite in mod colectiv “Marci”) ce apar pe acest website apartin societatii IDOAD PUBLICITATE S.R.L.

Nimic din ceea ce contine acest site nu va fi considerat ca oferind vreo licenta sau drept de folosire a vreunei Marci ce apare pe acest site. Este strict interzisa folosirea/folosirea defectuoasa a Marcilor ce apar pe acest site, sau in orice alt context pe acest site, cu exceptia celor prevazute in acest document. De asemenea, va aducem la cunostinta ca societatea IDOAD PUBLICITATE S.R.L isi va exercita in mod activ drepturile de proprietate intelectuala in toate aspectele protejate de lege.